Оцінка кнурів на фермах з промисловим виробництвом свинини : метод. рек. - Луник, Ю. М.; Періг, Д. П.; Фіялович, Л. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Прогрес в промисловості залежить від модернізації всіх галузей агропромислового виробництва, у тому числі і свинарства. Перехід свинарства на промислову основу йде двома напрямками: реконструкції існуючих ферм і будівництва нових комплексів. Свинарські комплекси – це крупні спеціалізовані підприємства індустріального типу, в яких виробництво засноване на застосуванні сучасної промислової технології, що забезпечує масовий випуск однорідної продукції високої якості при мінімальних витратах праці, кормів та інших матеріальних засобів.
Keywords: кнурі; виробництво свинини; свинарство