Електротехніка з основами електроніки : метод. вказ. - Розроб. : Ціж, Б. Р.; Максисько, О. Р. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
Електротехніка – це наука про теорію і практичне застосу-вання електричних і магнітних явищ.
Keywords: електротехніка