Патоморфологічна характеристика факторних інфекцій ящірки прудкої : дис. ... д-ра філос. за напрямом підготовки 21 ‒ «ветеринарна медицина», спеціальність 211 –«ветеринарна медицина». - Туль, О. І. (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
Дисертаційна робота присвячена виявленню морфологічних особливостей та бактеріального фону ящірки прудкої, визначенню патоморфологічних змін у внутрішніх органах ящірки прудкої за ешерихіозу та стафілококозу, обґрунтуванню патогенності цих збудників та патоморфологічних змін при експериментальному відтворенні на лабораторних тваринах, з’ясуванню інформативних патоморфологічних критеріїв діагностики факторних хвороб ящірки прудкої.
Keywords: ящірка прудкова