Основи діагностики хвороб риб та лікувально-профілактичні заходи у рибництві - Крушельницька, О. В.; Лобойко, Ю. В.; Пукало, П. Я. (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник призначені для вивчення курсу «Іхтіопатологія (санітарія)» студентами біолого-технологічного факультету спеціальності 207 (Водні біоресурси та аквакультура)денної та заочної форми навчання,слухачами інституту післядипломної освіти і перепідготовки кадрів АПК, студентами екстернатної форми навчання, а також для самостійної роботи.
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Іхтіопатологія (санітарія)» для підготовки фахівців із спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-ІV ступені акредитації ЛЬВІВ –