Еймеріоз перепілок (поширення, діагностика та заходи боротьби) : дис. ... д-ра філософії галузі галузі знань 21 «Ветеринарія» за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» - Рудік, О. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Дослідження перепілок на еймеріоз проведене в господарствах різного технологічного спрямування і виробничих потужностей Житомирської та Львівської областей упродовж 2016–2023 рр. За досліджень у перепілок виявлено три види еймерій, зокрема Eimeria tenella, E. necatrix і E. acervulina.
Keywords: еймеріоз; перепілки; хвороби перепілок