Збірник лекцій із навчальної дисципліни «Водопостачання, водовідведення та якість води» - Вороняк, В. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2021)
Збірник лекцій з навчальної дисципліни «Водопостачання, водовідведення та якість води» складено згідно робочої програми. У навчальному посібнику показано роль складу води у процесах життєдіяльності людського організму, наукове обгрунтування гігієнічних нормативів якості питної води, висвітлено основні технологічні аспекти систем водопостачання, розкрито питання санітарної охорони водних об’єктів, наведено характеристику систем і схем водовідведення, методи очистки та умови скидання стічних вод у водні об’єкти.
для здобувачів вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Keywords: водопостачання; водовідведення; якість води