Організаційна структура служби ветеринарної медицини в районі (Управління Держпродспоживслужби в районі і місті та його структурні підрозділи) : методичні рекомендації - Куртяк, Б. М.; Романович, М. С.; Собко, Г. В.; Романович, М. М.; Романович, Л. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Матеріал викладено згідно програми навчальної дисципліни «Організація і економіка ветеринарної справи з основами менеджменту і маркетингу у ветеринарній медицині» для студентів вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації за напрямом підготовки «Ветеринарна медицина». Може бути корисним слухачам Інституту післядипломної освіти, фахівцям ветеринарної медицини.
Keywords: організація ветеринарної служби