Методичні вказівки для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічних процесів виробництва продукції свинарства» (розрахунок технологічного процесу) - Приймич, В. І.; Приймич, В. І. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Свинарство - одна із важливих галузей тваринництва в Україні, її частка складає 40-50 % загального виробництва м’яса.
Keywords: технологічні процеси у тваринництві; виробництво продукції свинарства