Методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять студентами із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Зоофізіотерапія» - Паскевич, Г. А.; Петришак, О. Й.; Фіялович, Л. М.; Барило, Б. С.; Луник, Ю. М. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Птахопереробна промисловість – одна із основних галузей харчової промисловості, яка постачає населенню цінні продукти харчування. Забезпечення населення продуктами харчування є першочерговим завданням соціального розвитку України. При вирішенні даного завдання велике значення надається виробництву м’яса і яєць, які характеризуються високою поживністю, відмінними дієтичними і смаковими якостями.
Keywords: переробка птиці; переробка яєць