Синдром виразки шлунка у коней: поширення, діагностика, лікування : дис. ... д-ра філософії галузі знань 21 – “Ветеринарія”, за спеціальністю 211 – “Ветеринарна медицина” - Стефаник, О. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Дисертаційна робота присв’ячена вивченню синдрому виразки шлунка у коней, його поширенню, обгрунтуванню окремих ланок патогенезу, інформативності методів ранньої діагностики (гастроскопії з біопсією, pH- метрією) й ефективності кислотосупресивної терапії хворих тварин за даної патології.
Keywords: коні; виразка шлунка коней