Удосконалення технології ковбасних виробів із використанням новітніх оболонок : кваліф. роб. ... магістра - Крук, М. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
В роботі визначалися показники якості і безпеки ковбасних виробів, вироблених із застосуванням модифікованого латексного покриття, в процесі зберігання. Розраховувалася економічна ефективність використання покриття, а також визначалися показники якості ібезпеки м"ясних виробів.
Keywords: ковбасні вироби, новітні оболонки, нанотехнології, біоцидна упаковка