Завдання для екзаменаційного контролю з навчальної дисципліни «Анатомія людини» для здобувачів другого магістерського рівня факультету громадського розвитку і здоров’я з спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» - Федорович, В. С.; Демус, Н. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Ґжицького. – 2022. – 31 с. Методичні рекомендації включають теоретично-письмові (описові), тестові (багатоалфавітні і звичайні) та усні (практичні) завдання, які спрямовані на виявлення теоретичних знань, основних понять предмету та практичних навиків здобувачів вищої освіти під час проведення підсумкового контролю з предмету «анатомія людини» у формі екзамену. Всі питання є рівноцінними за складністю, кожне з яких оцінюється відповідною кількістю балів.
Keywords: анатомія людини