Удосконалення технології копчених рибних консервів : кваліф. роб. ... магістра - Мартин, І. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
В роботі вивчається вдосконалення технології консервів з копченої мойви на основі раціоналізації умов і режимів попередньої теплової обробки дрібної риби і вивчення впливу якості сировини на якість консервів. Досліджувалася розробка технології консервів з мойви із застосуванням коптильного гелю при підготовці напівфабрикату
Keywords: копчені рибні консерви, технологія виготовлення консерв, напівфабрикати