Логістичний менеджмент: освітня програма «Менеджмент» : метод. рек. і завдан. для виконання індивідуальних завдань здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання зі спеціальності 073 “Менеджмент” - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Мета дисципліни “Логістичний менеджмент” – формування у майбутніх фахівців концептуальних основ логістичного менеджменту, набуття практичних щодо використання стратегій логістичного менеджменту.
Keywords: менеджмент; логістичний менеджмент