Гігієна у фармації : метод. реком. для лабораторних занять для студентів факультету громадського розвитку та здоров'я за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація». Ч. 1 - Гутий, Б. В.; Сус, Г. В.; Козенко, О. В.; Магрело, Н. В.; Двилюк, І. В.; Вус, У. М.; Сачук, Р. М.; Кремпа, Н. Ю.; Мартишук, Т. В.; Висоцький, А. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Терміном «мікроклімат» позначають комплекс фізичних факторів повітряного середовища, що впливають на теплообмін людини з навколишнім середовищем, її тепловий стан і визначають здоров'я та працездатність. Показниками мікроклімату виробничих приміщень є температура, відносна вологість, швидкість руху повітря, теплове випромінювання й атмосферний тиск.
Keywords: гігієна у фармації; фармація; промислова фармація