Ефективність цифрового маркетингу та системи соціобезпекового менеджменту підприємств птахівництва : ст. - Батюк, Б. Б. і ін. (ВНЗ «Національна академія управління», 2024)
Метою даної статті є дослідження ролі та ефективності інтеграції цифрового маркетингу та системи соціобезпекового менеджменту на підприємствах птахівництва в умовах війни та кризових ситуацій. Стаття спрямована на аналіз основних функцій цих систем, їхнього впливу на конкурентоспроможність, стабільність і сталий розвиток підприємств, а також на визначення принципів, що забезпечують гнучкість, прозорість, безпеку та соціальну відповідальність у процесі адаптації до змінюваних умов зовнішнього середовища.
Keywords: ефективність, цифровий маркетинг, соціобезпековий менеджмент