Лабораторні заняття і тематична самостійна робота з навчальної дисципліни «Ветеринарна вірусологія» : навч.-метод. посіб. - Калініна, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Дана робота спрямована на вивчення природи вірусів та їхніх основних властивостей, а також на ознайомлення зі структурою, обладнанням та режимом роботи вірусологічної лабораторії. Пропонує вивчення правил роботи з вірусовмісним матеріалом. Допомагає засвоїти загальні принципи лабораторної діагностики вірусних хвороб тварин.
Keywords: ветеринарна вірусологія, лабораторна робота, віруси