Аскаридатози тварин і птиці : метод. вказ. до лаб. занять - Стибель, В. В.; Данко, М. М.; Юcьків, I. Д.; Мазур, І. Я.; Сварчевcький, O. A.; Тафійчук, P. I.; Соболта, А. Г.; Прийма, O. Б.; Федорович, O. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
У методичних вказівках подано теоретичну частину до лабораторного заняття за темою «Аскаридатози тварин і птиці» з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин». На початку кожної теми вказано мету, міжпредметні зв´язки, забезпеченість та унаочнення заняття. Детально розписано зміст всіх елементів заняття (пояснення та виклад нової теми з ілюстраціями; хід виконання лабораторної роботи; систематизація і узагальнення знань) та їх тривалість. Окремо додається перелік основною та рекомендованої літератури.
Keywords: аскаридатози тварин; аскаридатози птиці