Методичні рекомендації до виконання курсової роботи із дисципліни «Інноваційні технології в м’ясній галузі» : посіб. - Упоряд. : Басараб, І. М.; Упоряд. : Драчук, У. Р.; Упоряд. : Коваль, Г. М.; Упоряд. : Галух, Б. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Навчальним планом щодо навчальної дисципліни «Інноваційні технології в м’ясній галузі» передбачається індивідуальне завдання у формі курсової роботи. Курсова робота є однією з ефективних форм самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Вона підбиває підсумки вивчення теоретичного курсу і виконання практичного завдання. Мета курсової роботи – поглиблення та закріплення теоретичних, практичних знань, отриманих здобувачем вищої освіти у процесі вивчення курсу. Під час її написання здобувач повинен виявити глибокі знання навчальної дисципліни, спеціальної літератури з вивчених питань. Виконання курсової роботи дає можливість здобувачеві вищої освіти навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, реферувати матеріали періодичної літератури, глибше вивчати основні проблеми досліджень, на підставі цього робити самостійні теоретичні і практичні висновки та прогнози.
Keywords: інновації, технології, курсова робота, наукові дослідження