Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм») - Гримак, О. Я.; Вислободська, Г. П. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
«Організація ресторанного господарства» є вивчення теоретичних основ організації функціонування ресторанних господарств на ринку, формування у студентів навичок виконувати планувальні, організаційні та управлінські функції в процесі діяльності закладів ресторанного господарства.
Keywords: ресторанне господарство; ресторани