Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Розроблення технології йогурту з джемом брусниці та фруктози діабетичного призначення : кваліф. роб. ... магістра

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Озарко, М.
dc.date.accessioned 2025-11-27T10:26:55Z
dc.date.available 2025-11-27T10:26:55Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1436
dc.description.abstract Харчування – головний керований чинник, що забезпечує нормальний розвиток, здоров'я та якість життя людини, її працездатність, довголіття, творчий потенціал.За останні роки людство доклало максимум зусиль для того, щоб повернути їжі її природні інгредієнти, корисні для здоров'я. Біологічно активні добавки (БАД) та функціональні харчові продукти займають важливе місце в сучасному харчуванні. Ці продукти розробляються з метою покращення загального стану здоров'я та поповнення дефіциту вітамінів, мінералів і інших корисних речовин у раціоні людини. Однак важливо наголосити, що ці продукти повинні використовуватися з усіма обережностями. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject йогурт, брусниця, джем, фруктоза, БАР, в’язкість, кислотність, закваска, температура, термін зберігання uk_UA
dc.title Розроблення технології йогурту з джемом брусниці та фруктози діабетичного призначення : кваліф. роб. ... магістра uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу