Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Розробка технології кисломолочного напою збагаченого рослинною сировиною : кваліф. роб. ... магістра

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жура, А. В.
dc.date.accessioned 2025-11-28T11:40:25Z
dc.date.available 2025-11-28T11:40:25Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1438
dc.description.abstract Молоко і кисломолочні продукти, зокрема йогурт, є продуктами масового споживання.Тому виробники вводять збагачувальні добавки при виробництві молочних продуктів. Найчастіше використовуються добавки на рослинній основі, які підвищують харчову та біологічну цінність.Сучасний споживач все частіше звертає увагу на вітамінізовані йогурти місцевого виробництва.У зв'язку з цим, наприклад, є зацікавленість до плодів актинідії і японської ламінарії. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject кисломолочні напої, рослинна сировина, йогурти, молочна продукція uk_UA
dc.title Розробка технології кисломолочного напою збагаченого рослинною сировиною : кваліф. роб. ... магістра uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу