Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Жура, А. В. | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-28T11:40:25Z | |
| dc.date.available | 2025-11-28T11:40:25Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.citation | Львів | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1438 | |
| dc.description.abstract | Молоко і кисломолочні продукти, зокрема йогурт, є продуктами масового споживання.Тому виробники вводять збагачувальні добавки при виробництві молочних продуктів. Найчастіше використовуються добавки на рослинній основі, які підвищують харчову та біологічну цінність.Сучасний споживач все частіше звертає увагу на вітамінізовані йогурти місцевого виробництва.У зв'язку з цим, наприклад, є зацікавленість до плодів актинідії і японської ламінарії. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | кисломолочні напої, рослинна сировина, йогурти, молочна продукція | uk_UA |
| dc.title | Розробка технології кисломолочного напою збагаченого рослинною сировиною : кваліф. роб. ... магістра | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |