Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Розробка рецептур та технології солодкого кефіру при використанні сиропу «Вітамінний коктейль»: кваліф. роб. ...магістра

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дудко, В. Р.
dc.date.accessioned 2025-12-16T10:20:46Z
dc.date.available 2025-12-16T10:20:46Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1529
dc.description.abstract Функціональні продукти для харчування організму людини (ФП) — продукти, які, крім основного завдання — харчування, впливають на психологічний або фізіологічний стан людини. Функціональні продукти, наприклад, можуть знижувати рівень холестерину, зміцнювати імунну систему, відновлювати мікробіологічний баланс травної системи, підтримувати лікування синдрому роздратованого кишківника і мають протизапальну функцію. Їх також називають пробіотичними або нутрицевтичними продуктами (у США і Великій Британії). До функціональних продуктів харчування відносять продукти які здійснюють певні спеціалізовані функції при їх вживані, при цьому функціональне харчування не відносять до лікарських засобів, але тривале споживання функціональних продуктів харчування приводить (переважно приводить) до відповідних фізіологічних змін в організмі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject кисломолочні напої, кефір, фітосироп, морські продукти, продукти бджільництва uk_UA
dc.title Розробка рецептур та технології солодкого кефіру при використанні сиропу «Вітамінний коктейль»: кваліф. роб. ...магістра uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу