Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Воськало, В. А. | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-16T13:19:41Z | |
| dc.date.available | 2025-12-16T13:19:41Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.citation | Львів | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1532 | |
| dc.description.abstract | Щоденне харчування населення змінюється. Воно повинно зараз містити багато природних компонентів. Однією з головних проблем є виробництво та використання таких харчів у багатьох країнах світу. В цьому відношенні рослини та їх продукти є дуже цікаві. Користування ними є дуже цікавим і корисним. Науковці вже довгий час цікавляться, як можна створити систему, яка б зберігала в центрі майже всю кількість поживних речовин. Це пов’язано з високотехнологічними технологіями, які зберігають майже всі поживні речовини і роблять їх доступнішими споживачам. У цьому стані молочні продукти з новими додатками є надзвичайно перспективною тенденцією, і з ними відкривається майбутнє. Тоді для довгого зберігання не потрібно консервуючих засобів, ніяких додаткових дій. Тоді є багато можливостей зберігати всі необхідні для життя продукти, адже вони постійно псуються, коли діють високі температури, і різні перепади, і це триватиме протягом довшого часу. Традиційно, сучасна технологічна класифікація плавлених сирів побудована з врахуванням двох груп признак: використовувана сировина і основні технологічні операції, які формують видові особливості готового продукту. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | плавлений сир, спіруліна золота, складові, технології та рецепти | uk_UA |
| dc.title | Розробка технології плавленого сиру лікувально-профілактичного спрямування із золотою спіруліною: кваліф. роб. ...магістра | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |