Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Інноваційні харчові інгредієнти в технології молочних продуктів : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока»

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цісарик, О. Й.
dc.contributor.author Гачак, Ю. Р.
dc.contributor.author Михайлицька, О. Р.
dc.contributor.author Сливка, Н. Б.
dc.contributor.author Деркач, І. М.
dc.date.accessioned 2023-05-17T08:57:19Z
dc.date.available 2023-05-17T08:57:19Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/317
dc.description.abstract Навчальний посібник з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти в технології молочних продуктів» призначений для студентів очної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Посібник складається із 3-х розділів. У теоретичному курсі висвітлено розділи та теми, що передбачені програмою дисципліни: подано характеристику інноваційних інгредієнтів, їх функціональні, технологічні, органолептичні властивості, а також наведено використання їх у технології молочних продуктів. У посібнику вміщено також лабораторний курс та рекомендації для виконання індивідуальних науково-дослідних завдань. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject харчові інгредієнти uk_UA
dc.subject молочні продукти uk_UA
dc.title Інноваційні харчові інгредієнти в технології молочних продуктів : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу