Інформація по репозитарію

Реєстрація

Праці працівників університету (Південний кампус): Recent submissions

  • уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Біотехнологія рослин базується на застосуванні низки нових технічних прийомів для модифікації, покращення, створення та розмноження рослинних організмів в умовах in vitro, одержання корисних речовин. Вирощування і ...
  • уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Ринок праці потребує підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних, мобільних, активних професіоналів. Важливим фактором набуття необхідного досвіду та компетенцій здобувачами вищої освіти є обов’язкове проходження ...
  • уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. У посібнику коротко викладено, проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Біологія клітини з основами молекулярної ...
  • уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. У посібнику коротко викладено, проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Клітинна інженерія», рекомендовано ...
  • уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
    Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику коротко викладено, проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Основи біотехнології», рекомендовано до виконання ...
  • Шемедюк, Н.; Костинюк, А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
    Навчально-методичний посібник укладено для студентів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. У посібнику рекомендовано до виконання лабораторні роботи з дисципліни «Біологія клітини», описано методи цитології та ...
  • Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
    Навчальний посібник укладено для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». У посібнику викладено та проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Біологія клітини», у якому охарактеризовано клітину ...
  • Цісарик, О. Й.; Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Сливка, Н. Б.; Білик., О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Дисципліна «Методологія харчової науки» складає основу теоретичної та практичної підготовки здобувачів і відіграє фундаментальну роль при підготовці фахівців. Дисципліна є базою для правильного розуміння і застосування ...
  • Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Сливка, Н. Б.; Білик, О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Населення планети зростає, а здатність Землі відновлювати свої ресурси постійно зменшується. Зменшуються біоресурси, необхідні для виробництва їжі, а тому потрібні нові підходи для прогодування нинішнього і майбутнього ...
  • Цісарик, О. Й.; Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Сливка, Н. Б.; Білик., О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Освітня компонента «Методологія харчової науки» є вибірковою та має важливе значення для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. Дисципліна «Методологія харчової науки» є базою ...
  • Михайлицька, О. Р.; Сливка, Н. Б.; Наговська, В. О.; Білик., О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Науково-дослідницька діяльність – це інтелектуальна праця, спрямована на набуття знань, умінь і навичок. Знання методології, технології, методів та організації науково-дослідницької діяльності є базою для здобувачів ...
  • Захарчишин, М. А.; Пахолюк, В. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Покажчик присвячений доктору сільськогосподарських наук, професорові, член-кор. НААН Я. І. Кириліву. Висвітлено основні віхи життя, наукової та науково-педагогічної діяльності. Покажчик друкованих праць, документів знайомить ...
  • Чайковський, Б. П.; Ярошович, І. Г.; Шалько, А. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Курс нарисної геометрії та інженерної графіки засвоюється багатьма першокурсниками з певними труднощами, що пояснюються різними причинами. До них належить насамперед зниження рівня підготовки з математичних і графічних ...
  • Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Сливка, Н. Б.; Білик, О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Розглянуто сучасний стан харчової промисловості та світові тенденції розвитку харчової індустрії. Описано головні тренди у виробництві здорової їжі і харчуванні, виробництво органічної та штучної їжі, застосування ...
  • Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Михайлицька, О. Р.; Мусій, Л. Я. (ПрАТ «Артсервіс», 2024)
    Навчально-методичний посібник містить розділи: «Класифікація молочнокислих бактерій», «Біологічні властивості молочнокислих бактерій», «Біологічні властивості бактерій інших родин, які використовуються в молочній галузі», ...
  • Цісарик, О. Й.; Наговська, В. О.; Михайлицька, Н. Б. та ін. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Важливою умовою підготовки висококваліфікованих професіоналів зі спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» другого (магістерського) рівня вищої освіти є виконання ...
  • Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Однією з форм навчального процесу крім аудиторних занять є самостійна робота здобувачів вищої освіти.
  • Цісарик, О. Й.; Сливка, Н. Б.; Гачак, Ю. Р.,; Деркач, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2022)
    Сучасні умови виробництва та функціонування підприємств у ринкових умовах вимагають забезпечення їх висококваліфікованими фахівцями, які, крім виконання конкретних завдань, повинні впроваджувати досягнення науково-технічного ...
  • Наговська, B.; Михайлицька, О.; Сливка, Н.; Білик, О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Самостійна робота є однією з форм навчально-виховного процесу і охоплює як аудиторну, так і позааудиторну роботу здобувачів вищої освіти. Чітка і правильна організація самостійної роботи сприяє активізації мислення здобувачів, ...
  • Цісарик, О. Й.; Наговська, В. О.; Михайлицька, О. Р. та ін. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Практична підготовка на виробництві є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців молочної галузі харчової промисловості. Відповідно до навчального плану підготовки магістрів спеціальності 181 Харчові ...