Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Розробка технології нежирного кисломолочного сиру з концентратом сироваткових білків : кваліф. роб. ...магістра

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Думанський, С. Р.
dc.date.accessioned 2025-11-27T10:38:18Z
dc.date.available 2025-11-27T10:38:18Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1437
dc.description.abstract Сьогодні одним з актуальних завдань для молочної галузі є створення сучасних раціональних технологій, що забезпечують комплексну, безвідходну переробку молока, і виробництво на їх основі комбінованих харчових продуктів. Беручи до уваги той факт, що харчування є одним з найважливіших факторів, що визначають здоров'я населення, групою провідних фахівців і вчених країни була розроблена концепція державної політики в області здорового харчування населення України. Біологічна харчова цінність може бути підвищена за рахунок систематичного щоденного споживання продуктів переробки молочної білково-вуглеводної сировини, зокрема сироватки. Дослідження структури харчування свідчать про доцільність і необхідність штучного збагачення молока і молочних продуктів відсутніми факторами: вітамінами, мікроелементами, харчовими волокнами та ін. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject молочна галузь, переробка сировини, сироватка, БАД, молочно-білковий продукт uk_UA
dc.title Розробка технології нежирного кисломолочного сиру з концентратом сироваткових білків : кваліф. роб. ...магістра uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу