Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Колодрубець, Р. Я. | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-28T11:51:25Z | |
| dc.date.available | 2025-11-28T11:51:25Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.citation | Львів | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1439 | |
| dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню ефективності та доцільності використання в технології сироваткових напоїв рослинної сировини, багатої на біологічно активні речовини з антиоксидантними властивостями Проведений аналіз сировини показав цілеспрямоване використання кизилу в технології сироваткового напою. Встановлено оптимальні дози рецептурних компонентів, зокрема сироватки підсирної, знежиреного молока, кизилу. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | технологія, сироватка, кизил, знежирене молоко, молочно-сироватковий напій | uk_UA |
| dc.title | Розроблення технології кисломолочного напою з фруктовим наповнювачем : кваліф. роб. ... магістра | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |