Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Oснови виробництва продуктів оздоровчого призначення» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.date.accessioned 2023-05-12T08:07:20Z
dc.date.available 2023-05-12T08:07:20Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/268
dc.description.abstract Аналіз напрямів розвитку харчової індустрії показує, що існує широкий спектр проблемних питань в області підвищення якості і розширення асортименту продукції, ефективності технологічних процесів виробництва, освоєнні нетрадиційних джерел сировини, функціональних і біологічно активних добавок, підвищенні соціально-економічної ефективності виробництва. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject оздоровчі продукти uk_UA
dc.subject виробництво харчових продуктів uk_UA
dc.title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Oснови виробництва продуктів оздоровчого призначення» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології за спеціальністю 181 «Харчові технології» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу