Інформація по репозитарію

Реєстрація

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького: Recent submissions

  • Максим, B.; Чемерис, B.; Душка, B.; Дадак, О.; Мартинюк, У. (Institute of Eastern European Research and Consulting, 2022)
    В умовах зростання світових цін на основні види кормів та енергоносіїв, що стало наслідком повномасштабної війни, в яку охоплена Україна, усе частіше набувають поширення кризові явища в секторі свинарства, які характеризуються ...
  • Мартинюк, У. А. (ВД "Гельветика", 2025)
    Дослідження спрямоване на висвітлення сучасних підходів до організації санаторно- курортного лікування в Україні. Виявлено, що наразі назріла гостра потреба в терміновому порядку намітити та здійснити комплекс заходів, ...
  • Багрій, М. В.; Кушнір, Л. П.; Терлецька, О. В.; Мартинюк, У. А. (Вісник ХНТУ, 2022)
    Незважаючи на наявність значної кількості наукових праць, досліджень провідних економістів щодо стану та перспектив розвитку туризму та рекреації, залишається актуальним узагальнення сутності категорії «туризм і рекреація», ...
  • Калініна, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Дана робота спрямована на вивчення природи вірусів та їхніх основних властивостей, а також на ознайомлення зі структурою, обладнанням та режимом роботи вірусологічної лабораторії. Пропонує вивчення правил роботи з ...
  • Калініна, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Тестові завдання складено згідно з програмою навчальної дисципліни «Ветеринарна вірусологія». Вони охоплюють програмний матеріал лекцій, лабораторних занять і тематичної самостійної роботи. До кожного тестового завдання ...
  • Шіц, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    У наш час активний спосіб життя та пригодницький відпочинок набирають дедалі більшої популярності. Серед численних варіантів дозвілля саме активні форми туризму — пішохідні походи, веломандрівки, гірські сходження, водні ...
  • Панчук, Т. Є. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Туризм вихідного дня є ефективним засобом відпочинку та відновлення сил для широкої аудиторії, зокрема для мешканців великих міст, які прагнуть якісного дозвілля без необхідності тривалих подорожей. Львівська область є ...
  • Николів, А. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Туризм, як одна з найбільш динамічних галузей глобальної економіки, відіграє важливу роль у формуванні сталого розвитку регіонів і країн. У цьому контексті гірський туризм посідає особливе місце — як форма активного ...
  • Ворожбит, С. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    У сучасних умовах розвитку туризму як однієї з провідних галузей національної економіки, особливого значення набуває дослідження туристично-рекреаційного потенціалу окремих регіонів України. Одним із перспективних напрямів ...
  • Вертипороха, Р. Б. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Значення туризму для суспільства важко переоцінити. Туризм збільшує надходження до національних бюджетів, створює тисячі робочих місць, розвиває інфраструктуру країни і прищеплює почуття культурного обміну між іноземцями ...
  • Валько, М. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    У сучасних умовах розвитку туристичної галузі питання безпеки туристичних подорожей набувають особливої значущості. Зростаюча мобільність населення, збільшення кількості міжнародних та внутрішніх поїздок, розширення спектру ...
  • Голубовська, О. В. (Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», 2024)
    Актуальність проблеми визначається тим, що саме в сучасних реаліях інформаційно-технологічного поступу поняття свободи волі набуває особливого значення в процесі становлення, самовизначення, самореалізації людини. При ...
  • Смолінська, О. Є.; Семенів, Б. С. (ВГ "Наукові перспективи", 2023)
    Українська вища освіта, вийшовши з лона тоталітаризму та досі не пройшовши увесь шлях самоідентифікації, стала перед складним самостійним вибором способу виконання ролі посередника між часто нестабільною освітньою ...
  • Смолінська, О. Є.; Різенко, О. В. (Львівський університет бізнесу та права, 2024)
    У статті визначений зміст креативізації як одного зі сучасних підходів до підготовки юристів, у тому числі – його зміст як прояву студентоцентрованого навчання. Креативізація як підхід передбачає об’єднання творчих зусиль ...
  • Smolinska, О. at all (Malque Publishing, 2024)
    Зміни в галузі освіти в Україні необхідні для інтеграції в європейський простір. Особистість учня педагогіка партнерства та постійна потреба мотивувати та залучати учнів спонукають вчителів до пошуку сучасних форм роботи. ...
  • Смолінська, О.Є.; Пундяк, Т. О. (ВГ "Наукові перспективи", 2024)
    У статті розглянуто актуальну проблему інноваційної педагогіки в руслі особистісно зорієнтованих підходів, що, в руслі визначеної теми, вивчена щодо педагога як одного зі суб’єктів навчання. Зокрема авторами уточнено ...
  • Терлецький, О. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Однією з джерел створення високоякісних м’ясних продуктів може слугувати галузь птахівництва, роль якої у Західному регіоні України характеризується високим ресурсним потенціалом. В даний час український ринок м’яса птиці ...
  • Сторчак, І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Одним з напрямів концепції здорового харчування передбачений розвиток біотехнології отримання нового виду харчових продуктів з використанням харчових добавок, біологічно-активних речовин та сировини вітчизняного виробництва ...
  • Личак, А. Ю. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Концепція державної політики в області здорового харчування населення України, як основні пріоритети, передбачає значне розширення вітчизняного виробництва харчових продуктів.Актуальним завданням є забезпечення населення ...
  • Крищишин, В. Т. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Сучасні підходи до створення м’ясних продуктів передбачають використання інгредієнтів, що сприяють підвищенню їх харчової та функціональної цінності. В умовах поширеного йододефіциту серед населення доцільним є впровадження ...