Інформація по репозитарію

Реєстрація

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького: Recent submissions

  • Козак, А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
    Раціональне використання білків сполучної тканини, зокрема колагеновмісної сировини дозволяє вирішити багато питань м'ясного виробництва: компенсувати недолік м'язових білків, збільшити вихід готового продукту, понизити ...
  • Геріч, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Сучасні тенденції ринку м’ясних продуктів пов’язані із пропозиціями які пропонують велику кількість м'ясовмісних або м'ясорослинних виробів. Сучасні напрями формування ринку м'ясопродуктів - створення збагачених і комбінованих ...
  • Веклин, І.-Ю. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
    Структура харчування населення країни має істотні відхилення від формули збалансованого харчування, перш за все за рівнем споживання мікронутрієнтів - вітамінів, мікроелементів, ненасичених жирних кислот, багатьох органічних ...
  • Бобко, Д. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
    Сучасні тенденції в науці і технологіях, з позиції загальної концепції державної зовнішньоекономічної політики, повинні бути орієнтовані на розробку конкурентоздатних м’ясопродуктів нового покоління, перспективних в плані ...
  • Дружич, Ю. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
    Одним з завдань сучасності є отримання продукту з високими органолептичними властивостями з якісної і натуральної сировини, який повинен бути не тільки якісним, але й безпечним, з мінімальними витратами часу на технологічну ...
  • Упоряд. : Басараб, І. М.; Упоряд. : Драчук, У. Р.; Упоряд. : Коваль, Г. М.; Упоряд. : Галух, Б. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Навчальним планом щодо навчальної дисципліни «Інноваційні технології в м’ясній галузі» передбачається індивідуальне завдання у формі курсової роботи. Курсова робота є однією з ефективних форм самостійної роботи здобувачів ...
  • Уклад. : Білонога, Ю. Л.; Уклад. : Ромашко, І. С.; Уклад. : Драчук, У. Р.; Уклад. : Галух, Б. І.; Уклад. : Басараб, І. М.; Уклад. : Терлюк, І. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    У сучасних умовах наука й освіта виступають рушійною силою розвитку суспільства, тому підготовка магістрів потребує нових підходів, зорієнтованих на дослідницьку самостійність, критичне мислення та інноваційність. Вища ...
  • Уклад. : Білонога, Ю. Л.; Уклад. : Ромашко, І. С.; Уклад. : Гутий, Б. В.; Уклад. : Драчук, У. Р.; Уклад. : Галух, Б. І.; Уклад. : Басараб, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Сучасна система вищої освіти базується на поєднанні глибоких теоретичних знань і практичного досвіду, що дає змогу формувати покоління фахівців нового типу — науково підготовлених, гнучких, креативних і здатних ефективно ...
  • Уклад. : Цісарик, О. Й.; Уклад. : Білик, О. Я.; уклад. : Михайлицька, О. Р.; Уклад. : Лучка, І. В.; Уклад. : Сливка, Н. Б.; Уклад. : Наговська, В. О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Сучасна система вищої освіти спрямована на підготовку фахівців, здатних не лише застосовувати набуті знання у практичній діяльності, але й творчо мислити, самостійно проводити наукові дослідження, розробляти та впроваджувати ...
  • Уклад. : Цісарик, О. Й.; Уклад. : Наговська, В. О.; Уклад. : Михайлицька, О. Р.; Уклад. : Сливка, Н. Б.; Уклад. : Скульська, І. В.; Уклад. : Білик, О. Я.; Уклад. : Мусій, Л. Я.; Уклад. : Сливка, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Практична підготовка на виробництві є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців молочної галузі харчової промисловості. Відповідно до навчального плану підготовки магістрів спеціальності G13 «Харчові ...
  • Мельнечук, І. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Для збільшення випуску м’яса і м’ясопродуктів щорічно реконструюються діючі і вводять нові м’ясопереробні підприємства. Постійно проходить технічне переозброєння і оснащення підприємств м’ясної промисловості країни сучасним ...
  • Дух, А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    М’ясна сировина це біологічно складна система, яка немає постійного сталого хімічного складу. Під впливом технологічних процесів у ній відбувається ряд процесів які протікають відповідно до законів фізики. Хімії та біології. ...
  • Бобик, О. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    М'ясні продукти відіграють важливу роль у харчуванні людини через свій високий харчовий і поживний потенціал. М'ясо є важливим джерелом високоякісного білка, який містить всі амінокислоти, необхідні для будівництва та ...
  • Упоряд. : Басараб, І. М.; Упоряд. : Драчук, У. Р.; Упоряд. : Коваль, Г. М.; Упоряд. : Галух, Б. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Навчальним планом щодо навчальної дисципліни «Інноваційні технології в м’ясній галузі» передбачається індивідуальне завдання у формі курсової роботи. Курсова робота є однією з ефективних форм самостійної роботи здобувачів ...
  • Уклад.: Білонога, Ю. Л.; Уклад. : Ромашко, І. С.; Уклад. : Драчук, У. Р.; Уклад. : Галух, Б. І.; Уклад. : Басараб, І. М.; Уклад. : Терлюк, І. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    У сучасних умовах наука й освіта виступають рушійною силою розвитку суспільства, тому підготовка магістрів потребує нових підходів, зорієнтованих на дослідницьку самостійність, критичне мислення та інноваційність. Вища ...
  • Уклад. : Білонога, Ю. Л.; Уклад. : Ромашко, І. С.; Уклад. : Гутий, Б. В.; Уклад. : Драчук, У. Р.; Уклад. : Галух, Б. І.; Уклад. : Басараб, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Сучасна система вищої освіти базується на поєднанні глибоких теоретичних знань і практичного досвіду, що дає змогу формувати покоління фахівців нового типу — науково підготовлених, гнучких, креативних і здатних ефективно ...
  • Уклад. : Михайлицька, О. Р.; Уклад. : Сливка, Н. Б.; Уклад. : Наговська, В. О.; Уклад. : Білик, О. Я.; Уклад. : Лучка, І. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
    Науково-дослідницька діяльність – це інтелектуальна праця, спрямована на набуття знань, умінь і навичок. Знання методології, технології, методів та організації науково-дослідницької діяльності є базою для здобувачів вищої ...
  • Гаврилюк, А. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Коров'яче молоко є одним із основних джерел кальцію та кількох інших вітамінів і мінералів. Таким чином, повне виключення молочних продуктів може сприяти розвитку захворювань кісток, таких як остеопенія та остеопороз. Тому ...
  • Гринишин, Т. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
    Сир є одним із найпопулярніших і найцінніших харчових продуктів, що посідає важливе місце в раціоні людей різного віку. Розсольні сири, до яких належить бринза, вирізняються особливими смаковими якостями, високою поживною ...
  • Коваленко, О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
    Йогурт - це ферментований молочний продукт, який отримують шляхом бродіння молока за допомогою живих культур бактерій. Він має довгу історію в різних культурах і є одним з найпопулярніших молочних продуктів у всьому світі. ...